Bri-Co-Florence.reismee.nl

Dag 1, maandag

Hoi Luitjes,

Hier zijn we dan na een enerverend eerste dagje Florence.

Syl was zo lief om ons te brengen. We wilden echt met de bus gaan, maar ja met al die regen is het toch wel heel fijn dat iemand (Syl) je even wegbrengt.

De vlucht vertrok met een half uurtje vertraging en bracht ons in 1,5 uur naar Pisa. Omdat we later aankwamen waren we bang onze bus te missen, maar gelukkig waren de kaartjes snel gekocht dankzij het perfecte italiaans van Brigitta

Laughing

De busreis ging zeer vlot, in 1 uurtje zaten we in Florence. Volgens de weersvoorspellingen was er 25% kans op regen, die hebben we dus volledig benut. Moest dus toch nog een pluutje kopen, 3 euro en toen was de regen weg

Surprised

Vanaf treinstation (eindhalte bus) nog met een andere bus door naar ons hotel, halte vlakbij hotel, ligging helemaal goed in het groen en hotel fraaier dan we dachten.

Snel tassen uitgepakt en de bus terug naar het centrum genomen om eindelijk wat rond te kijken, vanaf 19.00 uur. Fraaie indrukken en lekker pasta gegeten, glaasjes Chianti erbij uiteraard

Tongue out

Foto's gemaakt, maar nu nog hier op de site plaatsen, dat zal nog wel even duren.

De 2 zwervertjes ;-)

Syl

Wanneer kom je precies terug? Je weet maar nooit...
Alhoewel , moet je het reisverslag dan natuurlijk wel weer afronden met mijn naam :-)

hoofd zwerver

mail nog even wanneer je in delfzijl aankomt.( de tijd ).gr. Z.

Je moppie

Ben in Delfzijl om 22.09 uur.
Hou van je!
x je moppie